Merita sa-mi iau o masina SH?

Achizitia unei masini, fie ea noua sau rulata, este si va ramane o decizie importanta pentru oricare dintre noi. In Romania, cererea pentru masinile rulate (sau SH, titulatura intrata, deja, in vocabularul comun, ca acronim al notiunii de Second Hand, folosita inclusiv in cazul altor produse) a fost dintotdeauna foarte mare. Inclusiv in anul 2018, ce tocmai a trecut, numarul inmatricularilor de masini SH l-a depasit cu mult pe cel al autovehiculelor noi.

Ce s-a schimbat, insa, in ultimii ani, este perceptia asupra masinilor rulate. Treptat, cei aflati in cautarea unor chilipiruri, au ajuns sa inteleaga (de multe ori, chiar din proprie experienta) ca istorioarele cu batranica din Germania care a tinut masina in garaj, aproape nefolosita, timp de 7-8 ani sau cu sotia care a condus a doua masina a familiei doar de acasa la birou si la cumparaturi sunt, de cele mai multe ori, doar sabloane si script-uri de vanzari cu care diversi comercianti incearca sa creasca valoarea masinilor pe care le vand.

Daca sunteti in cautarea unor masini SH pe care sa va puteti baza, noi va recomandam sa nu cumparati niciodata de la o persoana, fie ea fizica sau juridica, de la care sa nu primiti nicio garantie in privinta calitatii si a posibilitatii de a va proteja impotriva unor posibile probleme tehnice. Toate masinile rulate disponibile in cadrul Di-Bas Autorulate, parte a grupului Di-Bas, vin cu certificarea situatiei tehnice si beneficiaza de garantie! In plus, va oferim transparenta totala in privinta situatiei exacte si reale a masinilor pe care le comercializam si va punem la dispozitie atat expertiza echipei noastre, cat si posibilitati multiple in privinta finantarii si a service-ului masinilor noastre, pe intreaga perioada de utilizare a acestora. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *