Cum alegi o masina SH pentru un tanar?

Cum alegi o masina SH pentru un tanar?

Exista numeroase motive pentru care putem considera ca achizitia unei masini rulate pentru tanarul sau tanara din familia Dvs. care tocmai a implinit varsta majoratului reprezinta o idee buna. De ce? Pentru ca il poate face mai responsabil din punct de vedere financiar si il obisnuieste cu concepte precum intretinerea unui bun de valoare sau asigurarea acestuia. Totusi, inainte de a initia procesul de achizitie, sunt cateva lucruri pe care ar fi bine sa le luati in considerare.

Stabiliti un buget

Indiferent daca intentionati sa platiti cash sau sa apelati la o solutie de finantare, e important sa va stabiliti cat mai clar suma pe care sunteti dispus sa o cheltuiti. In cazul in care doriti sa apelati la o varianta de finantare, echipa Di-Bas Autorulate este oricand disponibila pentru a va oferi toate variantele pe care le are la dispozitie.


Incepeti sa va informati

Impreuna cu viitorul utilizator al masinii, incepeti sa va informati asupra optiunilor pe care le aveti (in interiorul bugetului stabilit). Fiind o masina pentru un tanar, implicit pentru un incepator, este important sa tineti cont si sa puneti accentul pe optiunile de siguranta ale modelelor pe care le veti lua in considerare. In masura in care viitorul sofer va trebui sa plateasca pentru combustibil si service-ul masinii, costul cu intretinerea acesteia, precum si nivelul de consum, pot reprezenta criterii foarte importante!


Oferiti-i posibilitatea unui test-drive

Chiar daca veti fi prezent pe scaunul pasagerului sau pe bancheta din spate, oferiti-i viitorului sofer posibilitatea de a conduce efectiv masina, inainte de a o cumpara. Toate masinile oferite de catre departamentul Di-Bas Autorulate pot fi testate si verificate. Chiar si cativa kilometri condusi in conditii de trafic real pot fi suficienti pentru a isi face o idee asupra modului in care masina se adapteaza si raspunde asteptarilor. In plus, revenind la ideea de siguranta, e important sa vedeti modul in care reactioneaza franele si se comporta directia masinii.

Prima masina din viata oricarui sofer poate fi o masina de „sacrificiu”, dar acest lucru nu este obligatoriu. Alegeti varianta optima si cumparati o masina rulata, dar certificata, verificata si vanduta in conditii de maxima transparenta, inclusiv sub acoperirea oferirii de garantie!

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *